Música

Video clip

Àlbum de fotos

Joc

viernes, 7 de febrero de 2014

Telegram

El nou sistema de missatgeria que ocupara WhatsApp


Uns desenvolupadors tecnològics russos han desenvolupat un nou sistema de missatgeria instantània que es planteja com a alternativa al WhatsApp. Diverses fonts apunten que és més segur i augmenta les possibilitats de transferència d'arxius entre usuaris.

La nova aplicació de missatgeria instantània que tothom s'està descarregant. Es diu Telegram i es planteja com una alternativa al whatsapp , però més segur i amb més possibilitats.

Els creadors d'aquest nou sistema són uns desenvolupadors tecnològics russos, responsables de la xarxa social VK . L'aplicaciója està disponible en castellà per a iPhone i Android i de fet lidera el chart de descàrregues de l' AppStore . Cal dir que és gratuïta , de codi obert i les converses són més segures; de fet, segons afirmen els seus creadors, els missatges poden ser destruïts poc després de ser enviats.

També hi ha disponible una versió per a PC i permet emmagatzemar i compartir arxius guardats al núvol amb els contactes: fotos, vídeos o música amb capacitat de fins a 1 GB.





                                              A la foto podeu vaure les diferènicies que tenen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario