Música

Video clip

Àlbum de fotos

Joc

miércoles, 12 de febrero de 2014

Si coneixes a la teva parella per internet dureu més

Un estudi pagat per la web de contactes mobifriends.com assegura que les parelles que es coneixen a través d'internet són més compatibles i duren més temps que les altres.


Cada cop hi ha més persones que fan servir internet, Facebook o webs de contactes per fer noves amistats i conèixer gent nova. Això fa també, que cada cop, sigui menys estrany veure parelles que van tenir el seu primer contacte a la xarxa.

La web de contacte mobifriends.com acaba de publicar un estudi on assegura que les parelles que es coneixen a la xarxa són més compatibles i duren més temps que les tradicionals. Ho han pogut comprovar després d'analitzar els milers d'usuaris que es registren al seu portal.

De fet, asseguren que un 33% de les noies i un 39% dels homes que es registren en pàgines de contactes ho fan amb l'objectiu de trobar algú amb qui iniciar una relació estable.

Gràcies a 19,000 enquestes fetes a parelles, han arribat a la conclusió que aquelles que s'han conegut online han durat més temps i han estat més compatibles que les altres. Els resultats demostren que les "parelles online" tenen menys ruptures que les "tradicionals". Concretament un 6% menys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario