Música

Video clip

Àlbum de fotos

Joc

miércoles, 12 de febrero de 2014

La germana del fundador de Facebook publica un llibre en contra de les xarxes socials

Randi Zuckerber , germana del fundador de Facebook, ha escrit un llibre en què adverteix als més petits de l'addicció que poden provocar els dispositius electrònics i les xarxes socials . En la seva obra, la noia també parla de les vuit malalties que ha generat l'era d'internet. La germana d'en Mark pretén animar els més petits de cambiar les noves tecnologies perquè facin més vida a l'aire lliure. 



" La vida és una mica més rica quan es mira més enllà de la pantalla de l'ordinador " , diu Randi. El llibre, que sortirà a la venda el mes que ve, parla d'una noia que es diu Dot ; és una nena obsessionada amb els dispositius electrònics. Sap clicar, compartir i interactuar a Internet, però no para l'atenció a cap altra cosa, fins que per fi entra en contacte amb el món que la rodeja. 
 
D'aquesta manera, Randi convida a descobrir el món més enllà de la pantalla , canviant els dispositius electrònics i les xarxes socials per activitats com ballar, pintar o jugar amb la seva mascota. "Vaig adonar-me que, tot i que la tecnologia ens fa la vida més fàcil, molts pares estan preocupats per com criar els seus fills en aquesta nova era digital" , ha escrit l'autora del llibre. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario